Optica Florit

Estás aquí Principal  > Catálogo de marcas >  Optica Florit
Imágen del objeto

ÓPTICALIA FLORIT és una empresa familiar creada el 1915, amb l’obertura de la seva primera òptica al carrer Petritxol de Barcelona. A l’any 1979 vàrem entrar a formar part d’un grup d’òptics que després va crear la marca Multiopticas. Vàrem formar part de Multiopticas fins a l’any 2010, moment a partir del qual, per continuar donant el millor servei als nostres clients vam decidir formar part del grup Opticalia.
Actualment comptem amb diversos centres ubicats a diferents comarques de Barcelona així com a la ciutat de Barcelona mateixa, on els hi oferim un horari comercial ampli amb personal especialitzat que l’atendrà d’una manera professional i personalitzada. Volem que a casa nostra vostè s’hi senti com un amic i amb aquesta confiança intentarem solucionar-li qualsevol problema relacionat amb la seva visió o bé amb la seva oïda.
Els nostres professionals l’informaran de les últimes tendències en muntures, tenint sempre en consideració, les seves necessitats funcionals i cercant una estètica personalitzada.També l’aconsellarem sobre el tipus de vidre necessari per tal que la seva activitat diària sigui el més còmoda possible.


Nuestra dirección

Dirección:
Carrer Diputació, 262
GPS:
41.390951, 2.1679973000000246
Web:
http://opticaliaflorit.com

Dejar una reseña

Precio
Ubicación
Personal
Servicio

Mostrar comentarios

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

caligarias rabat Swarovski